Kino4ua.com
R

Холодна гора

Рік:
Ор. назва:
Cold Mountain
Країна:
Великобританія, Італія, Румунія, США
Режисер:
Ентоні Мінгелла
Тривалість:
02:28:40
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Холодна гора – драматична стрічка про війну, любов, смерть, вірність і зраду. У центрі сюжету молодий чоловік на ймення Інман. Він звичайний тесля, дитинство якого пройшло у бідній родині. І хоч грошей у нього нема, але він багато чого вміє робити власними руками, а ще він дуже привабливий хлопець. Він закохується у дочку священника Аду, яка відповідає йому взаємністю. Та не встигає він зробити коханій пропозицію, як його забирають на війну. Дівчина обіцяє дочекатись його повернення. Головне, щоб він залишився живим. На фронті Інман дуже сумував за Адою, а її листи були його єдиною радістю. Отримавши важке поранення, він потрапив у госпіталь. Перебуваючи там, він придумав план дій: треба втекти з лікарні і поїхати до Ади. Його вчинками керує кохання, але для оточуючих, особливо для військових, він дезертир, який заслуговує найсуворішого покарання… ©Kino4ua Холодна гора 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?