Kino4ua.com
PG

Август Раш

Рік:
Ор. назва:
August Rush
Країна:
США
Режисер:
Керстен Шерідан
Тривалість:
01:49
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Август Раш – драматична історія, яка почалась із пристрасного роману між двома музикантами. Талановита віолончелістка з багатої американської родини і ірландський гітарист одного разу зустрілись і одразу ж закохались один в одного. Бурхливий роман вилився у вагітність дівчини, але її батько був проти цих стосунків, і навіть звістка про дитину не змінила його ставлення. А далі обставини так склались, що пара розійшлась, а дитина загинула. Так сказали жінці. Та насправді її син був живий, тільки потрапив він до дитячого будинку, де прожив більше десяти років. Хлопчина підріс і стало зрозуміло, що він перейняв від своїх батьків найголовніше – музичний талант. Юний музикант дуже хоче відшукати батьків, тому і вирушає до гамірного Нью-Йорку, сподіваючись, що зможе їх там зустріти. Він вірить, що вони його помітять, якщо він буде демонструвати свій талант… ©Kino4ua Август Раш 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?