Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сутичка / Схватка / Двобій

Рік:
Ор. назва:
Heat
Країна:
США
Режисер:
Майкл Манн
Тривалість:
02:51:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Сутичка – кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходиться поліцейський Вінсент Ханна. Він професіонал своєї справи, займається боротьбою з організованою злочинністю і розслідуваннями убивств. Вінсент – людина зі складним характером, але він цілеспрямований і завжди впевнений у своїх силах, що дуже допомагає у роботі. Він ніколи не зупиняється, поки не доведе розпочату справу до кінця. Якщо потрібно, він буде ризикувати, але програвати Ханна точно не вміє. Але цього разу у нього буде дуже сильний суперник, який багато у чому схожий з ним характером. Нейл Макколі – грабіжник-віртуоз. Жертвами його зухвалих злочинів стають жителі Лос-Анджелеса і його околиць. У нього є перевірені помічники, але одного разу серед них з’являється новачок, через якого весь план злочину летить шкереберть, а Нейлу доводиться поспіхом тікати. За розслідування береться Вінсент Ханна… ©Kino4ua Сутичка / Схватка / Двобій 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?