Kino4ua.com
R

Махінатори

Рік:
Ор. назва:
Schemers
Країна:
Великобританія
Режисер:
Дейв Маклін
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - WEB-DL:1080
Махінатори – британська кримінальна комедія, події якої відбуваються у шотландському місті Данді у 1980-му році. У центрі сюжету знаходиться енергійний юнак на ймення Дейв Маклін. Він перспективний спортсмен, у якого велике майбутнє. Хлопець навіть не задумується над тим, що може займатись у житті чимось іншим, але доля, схоже, вирішила вже все замість нього. Одного разу юнак отримує на футбольному полі серйозну травму, яка за одну мить ставить хрест на його спортивній кар’єрі. Далі головний герой потрапляє до лікарні, де має проходити лікування, і вже там він знайомиться з дівчиною, яку звати Шона. Вона стає його медсестрою і доглядає за ним. Йому дуже хочеться справити на дівчину враження, тому він вирішує влаштувати круту вечірку. Йому це вдається напрочуд чудово, і хлопець починає думати над тим, який би ще організувати захід. І він стає продюсером, який організовує у місті концерт класної музичної групи. Щоправда, заради цього доводиться влізти у борги перед місцевими криміналітетами… ©Kino4ua Махінатори 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?