Kino4ua.com
R

Темна Ліга Справедливості: Війна Апокаліпса

Рік:
Ор. назва:
Justice League Dark: Apokolips War
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Метт Пітерс, Christina Sotta
Тривалість:
01:30:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Темна Ліга Справедливості: Війна Апокаліпса – фантастичний анімаційний бойовик для тих, хто цікавиться коміксами, супергероями і суперлиходіями. Дарксайд – могутній тиран, який має сили світового масштабу. Коли він прибуває на планету Земля, щоб знищити її, а те, що залишиться, взяти під свій контроль, то протистояти йому можуть лише представники Ліги Справедливості. Вони справжні герої: відважні, сильні, безстрашні, швидкі, а коли збираються разом, то їх сила зростає у десятки разів. От і цього разу вони об’єднались, щоб поборотись з найсильнішим супротивником. Їм здавалось, що вони впораються, але битва завершилась не на їхню користь. Втрати дійсно страшні, але найгірше те, що тепер їм доведеться жити у владі Дарксайда, намагаючись залікувати отримані рани. Та навряд вони готові ось так здатися ворогові… ©Kino4ua Темна Ліга Справедливості: Війна Апокаліпса 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?