Kino4ua.com
R

Світло мого життя

Рік:
Ор. назва:
Light of My Life
Країна:
США
Режисер:
Кейсі Аффлек
Тривалість:
01:59:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Світло мого життя – так може сказати батько про свою маленьку доньку, яку йому тепер потрібно оберігати від людей, бо світ з певного часу став зовсім іншим. Десять років тому люди почали помирати від невідомого вірусу. Він дуже швидко поширювався по планеті. Його цікавою особливістю було те, що він вражав лише жінок. І вже за деякий час жіноча половина людства просто вимерла. Чоловіки залишились живими, але багато хто з них втратив розум. У доньки головного героя, яка на той час була зовсім крихіткою, як виявилось, був імунітет до того страшного вірусу, тому вона вижила. А тепер, коли пройшло вже стільки часу після епідемії, вона є єдиною представницею жіночої статі на планеті. Довкола повно мародерів і шалених чоловіків, тому головний герой разом з дочкою переховується у лісах. А щоб ніхто не здогадався, що це дівчинка, вона маскується під хлопчика… ©Kino4ua Світло мого життя 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?