Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ганнібал: Сходження

Рік:
Ор. назва:
Hannibal Rising
Країна:
Великобританія, Чехія, Франція, Італія, США
Режисер:
Пітер Веббер
Тривалість:
02:01:40
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ганнібал: Сходження – це розповідь про те, як звичайний хлопчик, який міг би стати достойною людиною, перетворився на жорстокого убивцю, маніяка з витонченими методами тортур. Ганнібал Лектер – персонаж відомий, і від того, на що він здатен, просто кров у жилах стигне. Але ж він не народився таким садистом, а став ним під впливом певних життєвих обставин. От про них і розповідає фільм. Мова йде про роки життя Лектера у віці від 6 до 20 років. Це той період, коли він ще був просто людиною, але з уже травмованою психікою. Він народився у Литві у заможній родині селян. У роки Другої Світової війни його батьків убили німці. Зима 1944-го була холодною, але Лектер, якому тоді було шість років, змушений був разом із сестрою ховатись у сараї. Діти дуже сподівались, що їх не знайдуть, але одного зимового дня солдати все ж до них дістались… ©Kino4ua Ганнібал: Сходження 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?