Kino4ua.com
R

Тебе ніколи тут не було

Рік:
Ор. назва:
You Were Never Really Here
Країна:
Великобританія, США, Франція
Режисер:
Лінн Ремсі
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Тебе ніколи тут не було – детективний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться ветеран війни і агент ФБР Джо. Через отриману психологічну травму у нього почалися психічні розлади. У Нью-Йорку, куди чоловік повернувся, проживає його мати. Періодично герой за гроші береться шукати людей. Спеціалізується він на визволенні дівчат і жінок з сексуального рабства. Одного разу знайомий розповідає про одну вигідну справу, яка теж стосується порятунку молодої дівчину з полону торговців людьми. Вона донька політика, яку викрали і помістили в бордель. Альберт Вотт, її батько, тривали час не знав, де вона і що з нею. А тепер злочинці намагаються його шантажувати, розповідаючи на широкий загал, що дівчина сама захотіла стати повією. Спроби Джо звільнити дівчину були невдалими, адже бордель прикривають корумповані поліцейські, але він здаватись не збирається… ©Kino4ua Тебе ніколи тут не було 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    23 червня 2021 18:05
    + +1 -
    Страшная история о боли прошлого и смерти настоящего. Чувства главного героя - сложные, как и проблемы, которые никто не видит, потому что их вроде бы нет. 
    Сексуальная эксплуатация, насилие в семье, потеря дорогих людей и отсутствие поддержки сделали жизнь очень сложной. Куда идти, чтобы исчезло унижение, определить сложно, поэтому хороший день стал просто очередным промежутком времени для решения трудностей, а не началом новой жизни. 
    Фильм - интересный и грустный. Если бы о борделе Нина смогла легко забыть, как про посещение кафе или магазина. Но память постоянно будет напоминать о том, что произошло.