Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Флетландія (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Flatland
Країна:
Китай
Режисер:
Колін Баддс, Річард Франклін, Єн Ґілмор, Пол Лінч, Брендан Махер, Вік Сарін, Джозеф Л. Сканлан, Брентон Спенсер
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
У майбутньому 2010 року троє молодих американців, Квентін, Джей Ті і Емі, приїжджають в Шанхай, коли їх обманює таємничий містер Сміт і відправляє у Флетландію, місце, де буквально зустрічаються минуле і сьогодення. Єдиний вихід для них - погодитися битися з Ханом за нього, злого стародавнього воїна, який живе своїми перевтіленнями і може знищити світ, якщо його не зупинити вчасно. Ковентрі і Джаггер допомагають йому, в той час як енциклопедична Лінда допомагає Сміту в його 4000-літньому прагненні зупинити його. У Сміта є альтер-его, мудрий власник нічного клубу в Шанхаї, відомий як дядько, який дає поради тим, хто цього потребує. ©Kino4ua Флетландія (1 сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?