Kino4ua.com
480p
R

Закон Херрі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Harry's Law
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Білл Д'Еліа, Майк Лісто
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так треба продакшн
Херріієт, Меттью і Малколм - це троє друзів, яких звела доля вельми неймовірним чином. Вони зустрілися тоді, коли у всіх трьох були зламані всі їх плани і життя дало тріщину. Кожен окремо прийняв вагоме рішення почати все заново. Але як все починалося? Херрієт працювала в дуже престижній адвокатській конторі. Вона була дуже популярна в професійних колах. Але раптом вона позбавляється посади і життя її летить вниз. Херрієт випадково зустрічає Херрієт Малколма, який також знаходиться в пошуку свого місця і шляху в житті. Малколм просить свою нову подругу представляти його в досить непростій кримінальній справі. Метью - це давній знайомий Малколма, він був вчителем в школі, але потім його також звільнили. Так ці троє вирішують почати своє життя заново і відкривають своє юридичне агентство. ©Kino4ua Закон Херрі (1, 2 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?