Kino4ua.com
R

Нація убивць

Рік:
Ор. назва:
Assassination Nation
Країна:
США
Режисер:
Сем Левінсон
Тривалість:
01:50:50
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) HDrezka Studio
Нація убивць – стрічка, яка розповідає про життя чотирьох дівчат, особиста, ба навіть інтимна інформація про яких одного разу стала загальнодоступною. Але не тільки про них такі особисті подробиці стали відомі. Живуть вони у маленькому американському місті Салем, де майже всі мешканці між собою так чи інакше знайомі. Але ж особисте воно на те й особисте, щоб про нього ніхто не знав, або якщо б і знали, то лише дуже вузьке коло людей. А тут сталось все навпаки – невідомий хакер зламав усі паролі і опублікував особисті дані людей для широкого загалу. Його жертвами стали і мер міста, і шкільний вчитель, і звичайні учениці. Це привело до того, що міський голова, намагаючись хоч якось очистити свою репутацію, не витримав і просто застрелився. Ніхто не міг зрозуміти, хто ж цей негідник-хакер, але підозра чомусь падала на школярку Ліллі… ©Kino4ua Нація убивць 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?