Kino4ua.com
R

Небезпечне завдання

Рік:
Ор. назва:
Beast of Burden
Країна:
США
Режисер:
Адам Гельцель
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Небезпечне завдання має виконати молодий пілот Шон Хаггерті, щоб врятувати життя своєї дружини. Головний герой свідомо обрав професію, і він пишається тим, що став у ній професіоналом. Він любить свою роботу, дружину, своє життя, у якому стільки можливостей і перспектив. У нього навіть є свій невеличкий літак, який він використовує для підробітку. Щоправда, займається він незаконною справою – перевезенням наркотиків. Але, присвятивши цьому якийсь час, чоловік зрозумів, що потрібно прощатись з кримінальним світом. Але остаточно вийти з гри він не встиг. Лікарі поставили його дружині невтішний діагноз і сказали, що потрібне лікування, яке коштує дуже дорого. Страховка витрат не покриє, а необхідної суми у подружжя немає. Шонові доводиться погодитись на пропозицію одного кримінального боса, який пообіцяв оплатити лікування, якщо він за добу перевезе партію наркотиків в Штати з Мексики… ©Kino4ua Небезпечне завдання 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?