Kino4ua.com
PG-13

НЛО

Рік:
Ор. назва:
UFO
Країна:
США
Режисер:
Раян Еслінджер
Тривалість:
01:28:25
Переклад:
Українська мова DubLiCat | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
НЛО – фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться юнак на ймення Дерек. З самого дитинства він цікавиться темою НЛО, інопланетян і можливих їх контактів з людьми. Багато хто не вірить у те, що окрім людей у всесвіті є й інші розумні істоти, але головний герой допускає, що вони все же існують. І тому випадок, який стався 17 жовтня 2017-го року, його дуже зацікавив. А сталося там те, у що було б важко повірити, якби не було численних свідків. Прямо над злітною смугою міжнародного аеропорту у Цинцинаті з’явилось НЛО. В усякому разі той об’єкт був дуже на нього схожий. Дереку захотілось дізнатись більше, тому він почав власне розслідування. І згодом він дійшов висновку, що інопланетяни намагаються поспілкуватись з людством, використовуючи математику. На таку думку його наштовхнули цифри, які, схоже, були зашифровані у якесь послання. І поки він намагається розшифрувати код, за ним починають стежити агенти ФБР… ©Kino4ua НЛО 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Tom
    Tom
    26 березня 2021 18:30
    + 0 -
    1. Поміняйте плеєр в українському перекладі,пів фільма вобще нема