Kino4ua.com
R

Супер патруль 2

Рік:
Ор. назва:
Super Troopers 2
Країна:
США
Режисер:
Професійний дубльований
Тривалість:
01:40:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Супер патруль 2 – комедійна стрічка, яка розповідає про життя п’ятірки поліцейських, які служать в одному з відділків штату Вермонт. Ці чолов’яги намагаються гарно виконувати свою роботу, але без пригод не обходиться. А оскільки вони ще й випити полюбляють, то спокійні дні вони можуть на пальцях однієї руки перерахувати. Очолює колектив капітан Джон О’Хаген. У кожного з його підлеглих є якісь свої унікальні особливості, звички і характеристики. Родні – надокучливий і пихатий товстунчик, Джефф – втілення спокою і розважливості за будь-яких обставин, Макітайр любить розігрувати інших, та чомусь частіше сам стає жертвою жартів долі. Аркот – поліцейський-ветеран і заступник керівника, а Роберт – той, хто залишається молодим завжди. Герої беруться за нову справу, яка стосується територіального питання. Вермонтським поліцаям треба переконати жителів франкомовного містечка, що бути частиною Америки – краще, ніж бути частиною Канади. ©Kino4ua Супер патруль 2 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?