Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Суперполіцейські

Рік:
Ор. назва:
Super Troopers
Країна:
США
Режисер:
Джей Чандрашекхар
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Супер патруль – це про чоловіків, які працюють поліцейськими у місті Спурбері, що у штаті Вермонт. Їх п’ятеро, і життям вони всі повністю задоволені. Їх головне завдання у тому, щоб патрулювати територію поруч з канадським кордоном, яку їм довірили. Оскільки особливих або ж надзвичайних подій тут не буває, чоловіки просто розлінились. І дійшло вже до того, що вони стали відверто байдикувати, перебуваючи на своїх робочих місцях. Навіщо рвати жили, якщо зарплату їм платять, все навколо спокійно… Та раптом ситуація змінюється. Герої дізнаються, що бюджет міста зменшився, а це означає, що і зарплатню їм можуть зменшити, а цього б дуже не хотілось. Доводиться чоловікам згадати, що вони все ж не останні люди у цьому місті, тому деякий вплив на події все ж мають. Щоб не втратити гроші, вони повинні зробити роботу – розкрити убивство і відшукати наркотики. ©Kino4ua Суперполіцейські 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?