Kino4ua.com
R

Абсолютна влада

Рік:
Ор. назва:
Imperium
Країна:
США
Режисер:
Деніел Рагусіс
Тривалість:
01:49:40
Переклад:
Українська мова Київ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Абсолютна влада змінює людей, і не завжди ці зміни у кращий бік. У центрі сюжету стрічки знаходиться Нейт Фостер – молодий співробітник ФБР. У питаннях оперативної роботи він поки що не надто досвідчений спеціаліст, а от що стосується аналітики – тут з ним просто ніхто з колег не зможе зрівнятись. І саме Фостеру пропонують виконати дуже складне і відповідальне завдання: працюючи під прикриттям, стати частиною групи неонацистів. Він має завоювати довіру цих людей, стати серед них своїм, дізнатись необхідну інформацію і передати її далі. Головний герой має перевірити інформацію про те, що члени угруповання збираються створити «брудну» бомбу, використовуючи цезій, який завезено у країну нелегально. Чи вдасться Фостеру, який нікому не бажає зла, переконати членів угруповання, що він поділяє їх погляди і теж хоче створити ідеальну імперію? ©Kino4ua Абсолютна влада 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    Ineij
    25 вересня 2021 19:29
    + 0 -
    Гитлер умел говорить, но не был способен на чувства и оценку ситуации. К сожалению, до сих пор многие люди страдают слабоумием из-за проблем с восприятием мира - общения, географии и цвета. Интересный фильм о борьбе с шовинизмом и нацизмом. Напряженные ситуации в расследовании показаны переживаниями главного героя.