Kino4ua.com
480p
R

Жорстокі ігри 3

Рік:
Ор. назва:
Cruel Intentions 3
Країна:
США
Режисер:
Скотт Зіл
Тривалість:
01:21:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Ера
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі уваги знаходиться підступна спокусниця Кессіді, яка є родичкою героїні попередніх частин фільму. Її вибір падає на Крістофера - красивого, але занадто правильного парубка, який навіть не дивиться в її бік. Після серії невдалих спроб зачарувати його, дівчина вирішує вдатися до вже перевіреного способу своєї сестри, а саме посварити його з подружкою і в потрібний момент втішити хлопця який страждає через розлуку.

Героїня фільму «Жорстокі ігри 3» знаходить спільну мову з самими відв'язними студентами коледжу і незабаром розуміє, що вони найкраще підходять для реалізації її плану. Ці два ловеласа мають аморальну репутацію і були помічені в розпусних зв'язках. Краща розвага для них - це заводити романи з наївними дівчатами, а потім кидати без пояснення причин. Однак і у таких донжуанів іноді виходить осічка, тому тепер вони знаходяться в легкому сум'ятті і шукають нову жертву, щоб обплутати її своїми мережами. І в цей момент на їхньому обрії з'являється Кессіді з відмінною пропозицією - спокусити дівчину Крістофера. Це ласий шматочок для двох цинічних хлопців, адже дівчина без розуму закохана в свого кавалера і не збирається йому змінювати. Але пропаленим студентам не страшні такі завдання, вони розуміють, що з такою скромною слід діяти зовсім по іншій схемі. ©Kino4ua Жорстокі ігри 3 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?