Kino4ua.com
PG-13

Анаконда

Рік:
Ор. назва:
Anaconda
Країна:
США
Режисер:
Луїс Льоса
Тривалість:
01:29:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Група вчених відправляється в густі джунглі Амазонки, щоб розшукати таємниче плем'я і зняти про нього документальний фільм. Древнє плем'я прозвали «Людьми туману», їх дуже давно ніхто не бачив, але дослідники мають намір знайти їх в серці джунглів. Головні герої кінокартини «Анаконда» дісталися до річки, де їх чекав провідник Пол Сарон. Чоловік повинен був допомогти їм дістатися до місця. Деяким з групи Пол відразу не сподобався, але особливого вибору не було, так як тільки він один знав місцевість, як свої п'ять пальців. Новий знайомий почав розповідати всім цікаві історії про величезну змію, що живе в річці. За його словами, анаконда стала причиною смерті багатьох людей, але ніхто так і не зміг її перемогти. Все б нічого, але в минулому Пол був браконьєром і вів полювання за цією самою змією. Вчені не вірили Сарону і вважали, що його історії - це місцеві байки для залякування туристів. Однак зовсім скоро один з групи загине, і все, що говорив провідник, виявиться правдою. На шляху героїв зустрінеться перешкода, яку неможливо переплисти, і вони спробують підірвати її. Але хто знав, що це виявиться лігвом анаконди? Тепер все виявилося заповнене зміями, і людям доводиться бігти, щоб вижити. Незабаром герої зрозуміють, що Сарон спеціально завів їх у це місце, щоб вчені допомогли йому в полюванні на гігантську змію. ©Kino4ua Анаконда 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?