Kino4ua.com
R

Афера по-французьки

Рік:
Ор. назва:
Le monde est à toi
Країна:
Франція
Режисер:
Ромен Гаврас
Тривалість:
01:42:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Афера по-французьки – кримінальна комедія, у центрі сюжету якої знаходиться чоловік на ймення Франсуа. Він дрібний наркоторговець, який вже тривалий час займається цією незаконною справою, але хоче покінчити з нею, почати життя заново і торгувати фруктовим льодом в Африці. Але зробити це важче, аніж здається. Чоловік дуже розраховував на гроші, які йому вдалось за роки роботи накопичити, але несподівано з’ясувалось, що у нього їх вже немає, бо його навіжена і дуже жадібна мамця їх витратила. Отже, тепер він має виконати останнє завдання – перевезти партію наркотиків, щоб повернути свої грошики і назавжди вийти з цієї небезпечної гри. Але це далеко не все, що йому доведеться зробити. Ще головний герой має розібратись з одним криміналітетом, відкараскатись від матері, а найголовніше – завоювати серце дівчини, у яку давно закоханий… ©Kino4ua Афера по-французьки 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?