Kino4ua.com
PG-13

О, де ж ти, брате?

Рік:
Ор. назва:
O Brother, Where Art Thou?
Країна:
Великобританія, Франція, США
Режисер:
Джоел Коен, Ітан Коен
Тривалість:
01:43:35
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
О, де ж ти, брате? – кримінальна комедія, яка розповідає про пригоди шахрая на ймення Еверетт МакГілл. Він почав був одну справу, та не встиг її завершити, бо загримів за грати. Але сидіти там він не може, бо від нього залежить доля однієї людини – злочинця-невдахи. Це означає, що він має докласти максимум зусиль, щоб втекти з в’язниці. Тільки зробити це було б значно простіше, якби до Еверетта не були прикуті ланцюгами ще двоє людей – його сусіди по камері. Цілодобово вони разом, отже, доведеться їх брати з собою. А щоб переконати їх у необхідності втечі, чоловік розказує їм, що заховав мільйон доларів на волі, і невдовзі вони можуть піти під воду. Якщо вони допоможуть йому втекти, він їх щедро винагородить. Трохи помізкувавши, бандити погодились. Всі разом вони вирушили шукати гроші, але що буде, коли правда про істинні мотиви МакГілла відкриється? ©Kino4ua О, де ж ти, брате? 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?