Kino4ua.com
PG-13

Джобс: Імперія спокуси

Рік:
Ор. назва:
Jobs
Країна:
США, Швейцарія
Режисер:
Джошуа Майкл Штерн
Тривалість:
02:02:10
Переклад:
Українська мова КіТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Джобс: Імперія спокуси – біографічна драма, яка розповідає не тільки про Стіва Джобса, а й про людей, які були з ним поруч, про його взаємини з найближчим оточенням, з родиною, друзями, про його імперію і про тих, хто її створював з ним разом. Колись американська компанія Apple була маленькою нікому не відомою, але нині її знає увесь світ, мільйони людей на різних континентах користуються її продукцією, а кількість підробок просто не порахувати. Але яким був її шлях до успіху, як вона перетворилась на цілу Імперію? Про це захотіли розповісти автори стрічки. Центральним персонажем, звісно, є Стів Джобс, який був керівником, головним дизайнером, талановитим винахідником, генієм. І хто б міг уявити, що юнак, який щось там паяє у себе в гаражі, перетвориться колись на лідера могутньої компанії. Також фільм розкаже про вклад у розвиток Apple Стіва Возняка, який був другом Джобса. ©Kino4ua Джобс: Імперія спокуси 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?