Kino4ua.com
R

Голем Лаймхаузу

Рік:
Ор. назва:
The Limehouse Golem
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Хуан Карлос Медіна
Тривалість:
01:49:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Ґолем Лаймхаузу – детективний фільм жахів, дія якого відбувається у Вікторіанській Англії зразку 1880-го року. Лайм Хаус вважається неблагополучним районом Лондона, і саме там починають відбуватись страшні події. Невідомий злочинець вбиває людей. Після нього тіла залишаються настільки спотвореними, що місцеві мешканці починають думати, що це справа рук не людини, а міфічної істоти з глини, яку називають Голем. Бо якби убивцею була людина, то чому вона не забирала з собою цінні речі, які належали жертвам, а залишала їх на місці? Є багато питань, на які потрібно знайти відповіді, і займатись цим починає досвідчений інспектор поліції Кілдер. І хоч йому допомагають співробітники таємної поліції, убивства продовжуються. Через деякий час інспектор і сам починає думати, що злочини здійснює Голем, та хіба ж таке можливо? ©Kino4ua Голем Лаймхаузу 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?