Kino4ua.com
R

Розправа

Рік:
Ор. назва:
Reprisal
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Брайан А. Міллер
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Розправа – бойовик, у центрі сюжету якого знаходиться співробітник банку Джейкоб. У нього є дружина і донька, яких він утримує, але зарплатні чоловіка ледь вистачає, адже основна частина грошей йде на лікування дівчинки, яка серйозно хворіє. Головний герой ледве справляється зі своїми обов’язками голови сім’ї, але ситуація, як виявляється, може стати ще складнішою. Неочікувані зміни у гірший бік починаються після того, як на його банк нападає невідомий грабіжник у масці. Озброєний чоловік забирає гроші і зникає у невідомому напрямку. Джейкоба чомусь починають підозрювати у співучасті у цьому злочині, тому усувають від роботи. Його життя перетворюється на якийсь кошмар. Він страждає від безсоння, страхів, почуття провини, та найбільше йому хочеться знайти злочинця і покарати його. Можливо, у цьому йому допоможе сусід – колишній коп Джеймс. ©Kino4ua Розправа 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?