Kino4ua.com
R

Суперзять

Рік:
Ор. назва:
Le gendre de ma vie
Країна:
Франція
Режисер:
Франсуа Дезанья
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Суперзять – комедійна історія про чоловіка, який давно мріяв про хорошого зятя. Просто він батько трьох дочок (хоча мріяв завжди про сина), тому вже багато років живе в оточенні самих жінок. Їхні проблеми йому вже стали ближчі, аніж чоловічі, і йому дуже хочеться, щоб у домі з’явився ще хоча б один представник чоловічої статі. Як тільки у його молодшої доньки Алексії з’являється симпатичний, спортивний, перспективний залицяльник Томас, щасливий батько вже готовий прийняти його в родину. Проблема лише у тому, що сама дівчина не може визначитись, чи подобається їй цей юнак, а якщо навіть і так, то наскільки сильно. І коли Стефан дізнається, що Алексія з Томасом стосунки розірвала, він не може у це повірити. Точніше, він просто не готовий змиритись з втратою суперзятя. Чоловік зробить усе можливе, щоб його донька знову полюбила цього юнака. Цікаво, що ж цього вийде? ©Kino4ua Суперзять 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?