Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гіркі жнива

Рік:
Ор. назва:
Bitter Harvest
Країна:
Канада
Режисер:
Джордж Менделюк
Тривалість:
01:43:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Голод - страшне явище, яке знищує населення не менше, ніж невиліковні хвороби. Але коли голод - наслідок посухи або повені, то це одна трагедія. А коли у людей насильно відбирають їжу, прирікаючи на смерть, то це трагедія вже зовсім іншого масштабу. Події стрічки «Гіркі жнива» переносять глядачів у початок 30-х років минулого століття. На тлі моторошного періоду, за який від голоду загинули мільйони людей, розгортатиметься історія Юри і Наташі. Головні герої спокійно жили в рідному селі, насолоджуючись любов'ю і будуючи плани на майбутнє. Але все змінилося, коли на територію країни вторглися радянські солдати, які виконують наказ тирана Сталіна. Голод на території СРСР став причиною того, що в українських селян почали відбирати запаси їжі. Збентежені люди не намагалися чинити опір, хоча прекрасно розуміли, який хаос почнеться, коли їм нічого буде їсти. Юра, який сильно переживає з приводу такого свавілля, як і тисячі його співвітчизників, вирішує приєднатися до повстання, щоб спробувати дати відсіч тим, хто прирікає простих людей на голодну смерть. Він вимушено розлучається з Наталею і відправляється назустріч невідомості. ©Kino4ua Гіркі жнива 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?