Kino4ua.com
R

У смертельній небезпеці

Рік:
Ор. назва:
On Deadly Ground
Країна:
США
Режисер:
Стівен Сігал
Тривалість:
01:41:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Пригодницький бойовик чудового Стівена Сігала, де головну роль грає також він. Також глядачі побачать Майкла Кейна, Джона К. МакГинлі, Джоан Чена.
Цього разу Сігал вперше спробував свої сили в якості режисера, його режисерський дебют можна назвати цілком вдалим. Хоча було помітно, що він намагається висунути на перший план деякі свої ідеї, але за сценами бійок, перестрілок і іншого екшену вони виявилися не надто помітними. У цій картині в центрі уваги виявляється великий нафтопереробний завод на Алясці, чий власник не ставить нічого вище за прибуток. Такий вид промисловості завдає непоправної шкоди навколишньому середовищу. Глядач зможе переконатися своїми очима в красі алеутських пейзажів і в тому, що екологічна ситуація реально стає гірше. Загалом, за справу береться Форрет Тафт, який ні перед чим не зупиниться в питаннях відновлення справедливості. Землі, на яких стоїть завод, повинні бути повернуті їх справжнім господарям, якими є ескімоси. Фільм знятий дуже добре, і проблеми в ньому піднімаються важливі. Тобто це не просто бездушний стандартний бойовичок, а кіно з ідеєю. Протистояння основних негативних персонажів і головного героя створює напругу від початку до кінця картини, і тільки в фіналі виходить хороша розрядка. Дуже яскравою і незабутньою вийшла фінальна сцена з вибухом. Кінофільм вийшов добротним, і незрозуміло, чому він був номінований на антипремію «Золота малина». ©Kino4ua У смертельній небезпеці 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?