Kino4ua.com
PG-13

Плезентвіль

Рік:
Ор. назва:
Pleasantville
Країна:
США
Режисер:
Ґері Росс
Тривалість:
02:04:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
1998 рік, США. Зірка шкільних вечірок Дженніфер Вагнер є повною протилежністю свого рідного брата Девіда. Замкнутий і нетовариський юнак вважає за краще у вільний час відволікатися від неідеальної реальності, занурившись в атмосферу 50-х років за допомогою чорно-білого сіткому «Плезантвіль». Одного вечора, коли матері Девіда і Дженніфер не було вдома, брат і сестра почали суперечку за вибір телеканалу: дівчина хотіла подивитися MTV, а її брат збирався насолодитися улюбленим серіалом. В результаті пульт від телевізора виявився зламаний, але несподівано в будинку з'являється фахівець з ремонту, який вручає Девіду новий подібний пристрій. Але він виявляється вельми незвичайним, адже вже через кілька миттєвостей герої переносяться в світ Плезантвіля. Тепер їх звуть Бад і Мері Сью Паркер, і саме вони стають основними персонажами шоу. Вони абсолютно не уявляють собі, яким чином можна потрапити назад додому, тому поки брату і сестрі доводиться просто вживатися в запропоновані ролі. Незважаючи на те, що Девід і Дженніфер намагаються не порушувати спокій місцевих жителів, поступово Плезантвіль починає змінюватися. До їх появи він був місцем, позбавленим фарб, де ніколи не було дощів, а місцевих жителів можна було описати як людей виключно зразкової поведінки. Але незабаром чорно-біле забарвлення витісняється яскравими квітами, змінюючи консервативні порядки маленького містечка. ©Kino4ua Плезентвіль 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?