Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вибух з Минулого

Рік:
Ор. назва:
Blast from the Past
Країна:
США
Режисер:
Г'ю Вілсон
Тривалість:
01:52:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фільму починають розгортатися в Лос-Анджелесі в 1962 році. Один з жителів міста, Келвін Веббер, сильно турбується через ядерного удару, який може обрушитися з боку Військово-Повітряних сил СРСР. Чоловік потай від усіх будує підземний бункер з багаторічним запасом продовольства. Під час того як Келвін показує своїй вагітній дружині їх притулок, над будинком розбивається американський винищувач. Вирішивши, що почалася війна, герої замикаються в бункері. Майже відразу після цього у жінки відходять води, і через кілька годин у подружжя народжується маленький хлопчик, якого вони називають Адамом. Малюкові належить ще багато років прожити під землею, він навчається всьому тільки у своїх батьків і отримує абсолютно хибне уявлення про навколишній світ. Так Адам живе 35 років, поки запаси провіанту в їх притулок не підходять до кінця. Взявши у матері кілька доларів, чоловік вирушає на поверхню. Фільм вражає глядача, він показує, якою доброю може бути людина, яка не піддалася жорстокому впливу зовнішнього світу. Побачене «нагорі» вражає Адама - він навіть не міг собі уявити, що саме так виглядає світ! Під час покупки провізії продавець намагається обдурити довірливого хлопця, але його зупиняє дівчина. Так відбувається знайомство юнака з Євою. Дівчина допомагає йому подорослішати і навіть починає закохуватися в чесного і безкорисливого хлопця. Але чи зможе героїня повірити в неймовірну історію життя Адама, або світ остаточно позбавив її здатності довіряти? ©Kino4ua Вибух з Минулого 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Всікацапипідараси
    Всікацапипідараси
    1 жовтня 2021 08:49
    + 0 -
    Як це дивитись, коли пів фільму на англійській?