Kino4ua.com
HD 720p
R

Убивця Акаме! (1 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Akame ga Kill!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кобаяші Томокі
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, У куточку в таверні
Переклад:
Російською - Оригінал
Мечник Тацумі нічим не відрізняється від багатьох хлопців із сільської місцевості. Головний герой вирішує відправитися в столицю, щоб заробити якомога більше грошей, щоб допомогти рідному селу, який голодує з кожним роком все більше і більше. Однак столиця зустрічає героя холодно. Виявляється, що міфи про чудове життя тут - це, дійсно, вигадка. Столиця не та, що була в поданні Тацумі, проте йти нікуди - потрібно боротися і заробляти гроші. Місто ж загрузло в жорстокості, корупції і беззаконні, які виходять від прем'єра, що боїться з'явитися перед людьми. Звичайно, за таке правління і отримати стусанів не довга справа! Нам всім відомо, що "Один в полі не воїн". Але що поробиш, якщо ти дійсно залишився зовсім один? Твій ворог - глава держави, точніше той, хто їм прикидається і вершить своє правосуддя. Чи зможе Тацумі знайти собі однодумців, або ж все залишиться на своїх місцях? ... ©Kino4ua Убивця Акаме! (1 Cезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?