Kino4ua.com
G

Покемон назавжди: Селебі - голос лісу

Рік:
Ор. назва:
Pokemon 4Ever: Celebi - Voice of the Forest
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Юяма Куніхіко
Тривалість:
01:16:15
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Сорок років тому, хлопчик на ім'я Юкінарі врятував божество лісу, Покемона по імені Селебі, від рук браконьєра. Селебі використовувала свою здатність подорожі в часі і телепортуванні себе і Юкінарі на 40 років в майбутнє, за часів подорожі Еша і його друзів. Еш Кетчум, Брок і Місті дізнавшись про це, збираються знайти тих двох, і відправити назад в їх вимір, поки зловісний лорд Вішес не напав і не захопив Селебі. Лорд Вішес володіє особливим предметом - "темною кулею", що може перетворити Селебі в темного Покемона, який здатний захопити весь світ. Але, не один лорд полює за настільки рідкісним Покемоном, команда «R» теж сподівається зловити його. Ешу і його друзям доведеться розібратися з командою «R» і лордом Вішесом, щоб врятувати світ! ©Kino4ua Покемон назавжди: Селебі - голос лісу 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?