Kino4ua.com
R

Людина-блискавка / Мерехтливий

Рік:
Ор. назва:
The Glimmer Man
Країна:
США
Режисер:
Джон Грей
Тривалість:
01:31:21
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Над Лос-Анджелесом нависла загроза. Міським поліцейським належить зловити таємничого вбивцю, який вже наламав чимало дров. Доля злочинця знаходиться в руках доблесних співробітників правопорядку Джека Коула і Джима Кемпбелла. Вони як напарники, повинні прикривати спину друга. Але відносини в команді напружені до межі. Адже Коул - жорсткий і вихований боєць, який не знає жалю. А ось Джим дивиться на світ тверезим поглядом і намагається все перетворити на жарт, чим і дратує напарника. Але Джим вже давно придивляється до забіяки Коула. Йому здається, що його рішучий напарник і є невловимий вбивця, який у вільний від роботи час чекає своїх жертв. ©Kino4ua Людина-блискавка / Мерехтливий 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Crytofaf
    2 вересня 2022 15:34
    + 0 -
    Ух ты! Этот робот - отличное начало для онлайн-карьеры. http://go.tazalus.com/0j0l