Kino4ua.com
PG

Місія на Марс

Рік:
Ор. назва:
Mission to Mars
Країна:
США
Режисер:
Браян Де Пальма
Тривалість:
01:53:39
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Далекий 2020 рік, людство вирішує відправити експедицію на «червону планету», щоб дізнатися правду і показати людству все те, що не можуть побачити їх очі на такій відстані. Переліт проходить успішно, всі члени експедиції вже на місці і починають виконувати надану їм місію. Головним відкриттям стає якесь геологічне утворення, яке лякає і насторожує землян. У процесі його пізнавання і дослідження майже вся експедиція гине, залишивши в живих лише одного члена екіпажу - того, хто командував смертельним кораблем Люка Грехема. На допомогу йому і для відкриття все тієї ж хвилюючою всіх таємниці Марса з Землі відправляють другу експедицію, так звану «Марс 2». ©Kino4ua Місія на Марс 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?