Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Вогнетривкий

Рік:
Ор. назва:
Fireproof
Країна:
США
Режисер:
Алекс Кендрік
Тривалість:
01:58:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DubLiCat
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Калеб Холт все життя працював пожежником і повністю присвячував себе професії. Його всі поважають, адже чоловік завжди приходив на допомогу в потрібний момент. На рахунку Холта велика кількість врятованих життів, але він не знає, як врятувати свою власну. У героя ніколи не виникало проблем на роботі, а ось особисте життя почало валитися. Колишні почуття до дружини Кетрін залишилися в минулому. Калеб не чекає закінчення робочого дня, так як на службі відчуває себе набагато комфортніше. Головного героя фільму «Вогнетривкий» почали відвідувати думки про розлучення. Він звернувся до батька, сподіваючись, що той зможе дати ділову пораду. Папа розповів про шляхи до Бога, слідуючи по якому, Калеб зміг би розібратися в собі і налагодити стосунки в родині. Герой зрозумів ідею батька, але проблема в тому, що Калеб ніколи не був віруючим. Розуміючи це, родич дав йому щоденник, в якому були детально описані секрети досягнення гармонії і щастя. Попри все, Калеб вирішив почати шлях до духовного перевтілення. Однак все виявилося набагато складніше, ніж він розраховував. Найчастіше Калеб нервував і говорив, що все це даремно. Бувало, що чоловік ховав щоденник, вважаючи, що він більше не знадобиться. Дружина не підтримувала героя, так як була впевнена, що він не зможе духовно перевиховатися. Тепер Калеб залишився наодинці з щоденником і вірою в Господа. Чи вдасться йому знайти те, чого він так сильно хотів? ©Kino4ua Вогнетривкий 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Катерина
    Катерина
    5 лютого 2023 14:46
    + 0 -
    Чому російською?
  2. Матвій
    Матвій
    27 листопада 2022 18:52
    + 0 -
    Бог є кожною краплиною нашого життя, проте ми потонули в океані сьогодення.
  3. Катерина
    Катерина
    21 жовтня 2022 14:35
    + +1 -
    немає української озвучки