Kino4ua.com
R

Фредді проти Джейсона

Рік:
Ор. назва:
Freddy vs. Jason
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ронні Ю
Тривалість:
01:37:30
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фредді Крюгер відомий як вбивця, який ночами приходить уві сні до тінейджерів. Не вбиваючи їх, він слабшає і втрачає здатність бути реальним. Тепер лиходій знаходиться в пеклі, де починає шукати вихід з цієї ситуації. Тут з'являється інший не менш відомий герой на ім'я Джейсон Вурхіс. Це класичний маніяк, який патрає людей кожну п'ятницю 13-го. Крюгер під виглядом матері Джейсона переконує його налякати дітей на вулиці В'язів. Однак Фредді розуміє, що Вурхіс почав вбивати і вирішує його усунути. Головними героями стають колишні жертви маніяків, які користуються розладом між Вурхісом і Крюгером і стравлюють їх один з одним. Кінокартина «Фредді проти Джейсона» була створена для шанувальників слешерів, вона вийшла в 2003 році. Кіно в класичному жанрі жаху з оригінальним сюжетним поворотом у вигляді протистояння двох серійних вбивць завоювало численних шанувальників. Це не останній фільм в серії про пригоди Крюгера. ©Kino4ua Фредді проти Джейсона 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?