Kino4ua.com
R

Дзвінки

Рік:
Ор. назва:
Rings
Країна:
США
Режисер:
Ф. Хавьєр Гутьєррес
Тривалість:
01:42:11
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Незвичайна відеокасета з дивним записом знову тероризує американців. Черговий випадок стався на борту літака. Один з пасажирів почав вести себе неспокійно. Люди які сиділи поруч стали розпитувати про те, що у нього трапилося. Картер розповів, що тиждень тому подивився одну загадкову касету. Після того як плівка закінчилася, пролунав дзвінок. Голос на тому кінці дроту повідомив, що йому залишилося жити сім днів. Термін закінчується через п'ять хвилин. Картер встає зі свого крісла і йде до вбиральні. Літак починає трясти. Пізніше до лайнеру що розбився приїжджає поліція, щоб розслідувати причину авіакатастрофи. Через два роки після жахливої трагедії звичайна студентка Скай купує на ринку старий магнітофон. Всередині виявилася та сама касета, яка вже погубила багатьох людей. Щоб вивчити її, Скай долучає до справи професора Габріеля. Вони також стають жертвами прокляття. Однак є можливість перекласти смертельний результат на іншу людину, просто давши йому подивитися це відео. Проте ця хитрість не може гарантувати безпеку. Відеозапис зберігає ще багато таємниць, які потрібно розкрити для запобігання низки смертей. ©Kino4ua Дзвінки 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?