Kino4ua.com
HD 720p
R

Таємний щоденник дівчини за викликом (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Secret Diary of a Call Girl
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Ян Деманж, Сьюзен Таллі, Пітер Лайдон
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Стармайстер
Переклад:
Original English Оригінал
Буває в житті так, що доводиться ховатися від інших. Головна героїня серіалу змушена вчинити саме так. Адже ніхто не зрозуміє і не схвалить її подвійне життя. Всі навколишні порахують її ненормальною.
Ханна - приваблива дівчина, якій подобається розважатися з подругами, весело проводити час зі співробітниками на роботі. Вона товариська і відповідальна, завжди намагається виділитися на роботі і стати кращою в колективі.
Белль - дівчина за викликом. Вона доставить неземну насолоду своєму клієнтові, варто лише зателефонувати їй. Це найдорожча красуня Лондона. Вона любить секс і матеріальні блага.
Одна дівчина - два імені. Так не буває, скажете ви. Але головна героїня встигає проживати два абсолютно різни життя. Вона поєднує те, чого не змогли б зробити інші. І справляється з цим на відмінно. Але завжди є одне «але». ©Kino4ua Таємний щоденник дівчини за викликом (1, 2, 3, 4 сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?