Kino4ua.com
R

Готика

Рік:
Ор. назва:
Gothika
Країна:
США, Франція, Канада, Іспанія
Режисер:
Матьє Кассовіц
Тривалість:
01:38:25
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Готика – психологічний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Міранда Грей. Жінка разом з чоловіком працює у клініці для душевнохворих людей. Щодня їй доводиться контактувати з нещасними, які навіть не завжди можуть усвідомити, що з ними і з їх психікою відбувається. Героїня з розумінням ставиться до пацієнтів, але уявити себе на їхньому місці вона ніколи не пробувала. Життя саме поставило її у такі умови. Усе почалось із дивної аварії, після якої вона опинилась у тій же клініці, де працює. Прокинувшись, вона побачила, що знаходиться у ізольованій палаті, на ній лікарняна піжама, а з пам’яті ніби стерли частину спогадів. Виявляється, вона вбила чоловіка, і лише допомога знайомого шерифа врятувала її від тюрми. І хоч її намагаються переконати, що вона несповна розуму, героїня впевнена, що з її розумом все добре. Лишається тепер розібратись, що насправді відбулось… ©Kino4ua Готика 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?