Kino4ua.com
R

Щасливого Різдва

Рік:
Ор. назва:
Joyeux Noël
Країна:
Франція, Німеччина, Великобританія, Бельгія, Румунія, Норвегія, Японія, США
Режисер:
Крістіан Каріон
Тривалість:
01:51:42
Переклад:
Українська мова ТВі | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - CP Digital
Щасливого Різдва – військова драма, яка розкаже про неймовірну силу Різдва. Події стрічки відбуваються у 1914-му році. Наближається Різдво – свято сімейне, світле, казкове. Його чекають з нетерпінням діти і дорослі. І навіть солдати, які знаходяться на фронті, чекають цього свята. І воно справді може подарувати диво, бо як ще можна назвати те, що відбулось із головними героями. У центрі сюжету знаходяться: священик з Шотландії, лейтенант з Франції, тенор з Німеччини і його кохана жінка. Усі вони опинились в один момент в одному місці – у траншеях, де сидять німці, французи і англійці. І хоч вони мали б вести і далі бої, але у це Різдво людям захотілось миру, нехай і ненадовго. Тому вони покинули свою зброю і вийшли на поверхню, щоб пригостити один одного шоколадом, цигарками, і сказати слова, які так хотілось почути кожному: Щасливого Різдва! ©Kino4ua Щасливого Різдва 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?