Kino4ua.com
HD 720p
R

Отруйний плющ

Рік:
Ор. назва:
Poison Ivy
Країна:
США
Режисер:
Кетт Ші
Тривалість:
01:33:15
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТВ+
Переклад:
Original English Оригінал
Отруйний плющ – драматичний трилер про двох дівчат, чия дружба дуже легко може перетворитись на війну. Сільвія і Айві – однолітки, яких поєднує лише ненависть до всього оточуючого. У всьому іншому вони геть різні люди, і навіть дивно, що їм вдалось подружитись. У Сільвії багаті батьки, а Айві живе бідно, а її вихованням займається тітка. Як тільки дівчина отримує запрошення від подружки, вона одразу ж переселяється до неї. Спочатку здається, що дівчата можуть разом вигадувати якісь розваги, але у них різне бачення цих самих розваг. Айві викликає щиру зацікавленість у батьків Сільвії. Її хвора мати захоплюється енергією дівчини, а батько бачить у цій юній красуні сексуальний об’єкт. Хто ж міг уявити, що Айві захочеться прибрати зі шляху господиню дому і зайняти її місце. І вона придумує підступний план, у реалізації якого її ніхто не зможе запідозрити… ©Kino4ua Отруйний плющ 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?