Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

І все освітилося

Рік:
Ор. назва:
Everything Is Illuminated
Країна:
США
Режисер:
Лев Шрайбер
Тривалість:
01:41:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
І все освітилося – комедійно-драматична стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться юнак на ймення Джонатан. У нього єврейське коріння, а дідусь перебрався з України до Америки у роки Другої Світової. То були страшні часи, і родич головного героя міг загинути, але цього не сталось, бо йому допомогла звичайна сільська дівчина Августина. Дідусь усе життя беріг спогади про неї, а тепер її повинен відшукати його онук. Для Джонатана це буде неймовірна пригода, адже йому доведеться поїхати у геть чужу країну, не знаючи мови, не знаючи людей. Якщо рятівниця Августина ще жива, то вона ж стала бабцею – чи впізнає її Джонатан? Та найбільша проблема для хлопця буде, мабуть, не у цьому, а у тому, щоб встановити контакт з місцевими людьми. Він не розуміє російську і українську, а вони ні бельмеса не тямлять у англійській. Терпіння і винахідливість йому не завадять… ©Kino4ua І все освітилося 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?