Kino4ua.com
PG-13

Око

Рік:
Ор. назва:
The Eye
Країна:
США, Канада
Режисер:
Давид Моро, Ксав'єр Палю
Тривалість:
01:32:25
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Око – історія про молоду жінку Сідні, яка почала бачити те, чого не можуть бачити інші люди, після операції на очах. Коли героїні було 5 років, стався нещасний випадок, у результаті якого вона втратила зір. Після того багато років вона змушена була жити у темряві. Це було дуже важко, але надія на лікарів залишалась. І ось тепер, коли Сідні стала дорослою жінкою, їй провели операцію – пересадили від донора рогівку ока. Коли вона знову відкрила очі, то була на сьомому небі від щастя – зір повернувся. Як же довго героїня цього чекала, і яке це щастя – бачити людей, природу, своє відображення у дзеркалі… Але невдовзі радість змінюється тривогою. Дівчина починає бачити у снах чужі спогади про минуле, а потім і майбутнє відкривається її погляду. Виявляється, донором рогівки ока була мексиканка Анна, яку вважали відьмою, і вона збиралась зупиняти сили зла. А тепер це завдання Сідні… ©Kino4ua Око 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?