Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Юні мисливиці за головами (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Teenage Bounty Hunters
Країна:
США
Режисер:
Ребекка Ешер, Марк А. Берлі, Ендрю Деян
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Дублированный
Головні героїні цього серіалу завжди шукали пригоди. Вони любили разом опинятися в будь-яких нестандартних ситуаціях, але те, що сталося з ними в недавньому минулому, перевернуло їх життя назавжди. Дівчата в черговий раз відправилися після старшої школи на пошуки пригод. Цього разу доріжка привела їх до дивного чоловіка, який незабаром розкрив перед ученицями таємницю. Як виявилося, він - відомий мисливець за головами, який бореться з численними монстрами. Головний герой пропонує дівчатам роботу, яка пов'язана з полюванням. Героїні погоджуються на таку щедру пропозицію. Чи вдасться їм звикнути до нової обстановки і впоратися з відповідальністю? ©Kino4ua Юні мисливиці за головами (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Артем Артем Артем
    1 січня 2021 21:36
    + 0 -
    Класний недовгий фільм !