Kino4ua.com
480p
R

Сага (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Saga
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Дмитро Лактіонов
Тривалість:
00:47:37
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Сага – вітчизняний історико-драматичний серіал, який розкаже про життя родини козаків протягом кількох поколінь. Представники сімейства стануть свідками різних подій – щасливих і трагічних, радісних і сумних, катастрофічних і тих, які дарують надію на краще майбутнє. За сто років (саме такий проміжок буде показано) родині доведеться пережити кілька воєн, боротьбу за свободу, переслідування, поневіряння, революції, репресії, аварію на Чорнобильські АЕС. І це лише невелика частина тих випробувань, з якими будуть намагатись впоратись Козаки. Діти, онуки, правнуки – усі вони, хоч і будуть періодично страждати від свавілля влади і жорстокості долі, залишаться хорошими, достойними людьми, відданими громадянами своєї рідної країни. Любов до рідних, до життя, до України, яка живе у їхніх серцях, знищити не зможе ніхто. ©Kino4ua Сага (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олексій
    Олексій
    16 червня 2021 15:06
    + +1 -
    Далі фільми про служителів царям і отічествам сміх. Але що від них доброго очікувати. Сам серіал цікавий досить але пропагандистських про міти про братні народи.
  2. Раїса
    25 лютого 2021 15:52
    + +2 -
    Історія сім'ї Козаківневідпускалавідпочатку і до кінця,бо дуже тісно переплетена і зісторієюмоєї родини. Фільм переглянула на одному диханні.Прекрасна робота, чудова гра акторів. Дякую. Не зупиняйтесь, Україні потрібні такі фільми.