Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Парочка копів

Рік:
Ор. назва:
Cop Out
Країна:
США
Режисер:
Кевін Сміт
Тривалість:
01:47:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Якщо в ролі поліцейського виявляється відомий всім Міцний Горішок, це означає, що фільм не обійдеться без іскрометного гумору і яскравого геройства. Джиммі Монро, головний герой кінофільму, - поліцейський. Він зберігає дорогу рідкісну бейсбольну картку. І сподівається, що грошей, виручених за неї, буде досить, щоб організувати весілля красуні-дочки, яка зібралася заміж. Але картка раптово зникає, і Джиммі, заручившись підтримкою свого напарника, вирішує повернути її. Тільки у Пола, помічника і партнера Джиммі, безліч власних проблем. Він підозрює в невірності власну дружину, намагаючись одночасно розібратися і з особистим життям, і з проблемою друга, Пол не може толком зосередитися ні на одній справі. Але поліцейські вже взялися за розслідування, адже картка Джиммі тепер опинилася в руках відомого гангстера-колекціонера, який навряд чи добровільно відмовиться від трофея. ©Kino4ua Парочка копів 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?