Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Козаки. Абсолютно брехлива історія (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kozaky
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Олександр Березань
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Козаки. Абсолютно брехлива історія – новий пригодницький серіал українського виробництва, який розповідає про звичайного хлопця Івана і неймовірні події у його житті. Виховував парубка шляхтич, поки його мати знаходилась у полоні у турків. Тепер син став дорослим і збирається її викупити. Але для цього йому спершу треба дістати грошей. От він і хоче вкрасти у московського царя деякі коштовні речі – прикраси. І хоч юнакові вдається поцупити дорогоцінні предмети, але довести почату справу до кінця значно важче, аніж здається. Одна сережка, яку він взяв, не просто прикраса, а магічна річ, і за нею треба було пильніше дивитись. Іван не вгледів, а вона вже й у вусі Кошового опинилась. І от звідти її дістати її буде складніше – козаків так легко не обдуриш. Хортиця готується до перевиборів, а у Івана з’явилось кілька власних переслідувачів… ©Kino4ua Козаки. Абсолютно брехлива історія (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Богдан
    Богдан
    12 лютого 2021 11:18
    + -2 -

    Kozaky назва не вірна.правильно буде cossacks
  2. Тетяна
    Тетяна
    26 січня 2021 02:25
    + +4 -
    Нарешті український серіал про козаків - «Козаки. Абсолютно брехлива історія». Гарні актори, декорацїї, гра, інтрига та детективний сюжет, але для кого? Як серіал, в якому 50 % з держбюджету країни в 2020 році може висміювати кошового отамана за крадіжку, зрадництво, підступність, боягузництво та продажність, а козаків за тупість, примітивність та недалекість?
    Кошовий отаман, обирається кращий та відважний з козаків? Козаки, що організували державу в державі?
    Нащо Олександр Мельник - козак-характерник всі серії проходив у ведмежій шкурі та розмальований, ніби з племені Африки? 
    Як можна так принизити славних воїнів України?
    Бо через пів року хочеться, щоб зайшов серіальчик в сусідній країні чи СНГ? зручненький усім.
    Краще не знімати, ніж випускати, аби щось було.
    1. zgo
      zgo
      5 квітня 2021 21:44
      + -1 -
      zgoden,ale ja tak rozumiju ce kazka) nepogano pokazane volodinnja zbrojeju,postanovka batalnyh scen.i scenografija pryjemna.mogete? zrobit' lipshe)
  3. Володимир
    28 грудня 2020 02:17
    + +1 -
    Гарний серіал, рекомендую!!!!
  4. ІГОР
    ІГОР
    24 грудня 2020 18:45
    + -1 -
    ГАРНИЙ СЕРІАЛ ПРО НАШИХ КОЗАКІВ