Kino4ua.com
CCPG

Подорож на місяць

Рік:
Ор. назва:
Over the Moon
Країна:
США, Китай
Категорія:
Режисер:
Глен Кін
Тривалість:
01:40:17
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (Невафильм)
З ранніх років дівчинка Фей Фей обожнювала слухати давню легенду про богиню Місяця, яка випадково випила чарівне зілля і полетіла на Місяць, залишивши свого коханого на землі. З тих часів богиня чекає, коли її коханий прилетить до неї. Подорослішавши Фей Фей все також любить цю легенду і вірить, що богиня Місяця дійсно існує. Вона вирішує побудувати ракету, щоб здійснити подорож на Місяць і довести своїй родині, що мала рацію, що богиня існує. Цілеспрямована Фей Фей починає здійснювати свою заповітну мрію, а в цьому її підтримують люблячі батьки і чотириногий друг кролик. ©Kino4ua Подорож на місяць 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?