Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Заручник

Рік:
Ор. назва:
Hostage
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Флоран Еміліо Сірі
Тривалість:
01:53:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головний герой Джефф - поліцейський і професійний парламентер. Одного разу з ним відбувається випадок, який ставить під удар всю його багаторічну кар'єру. Психопат взяв в заручники власну дружину і дитину. Джефф в цей час знаходиться на даху і веде переговори з шаленим типом, повністю впевнений в успіху своєї операції. При цьому колеги просять переговірника поквапитися, тому що у жінки і дитини залишається все менше шансів вижити. Однак поліцейський не поспішає з порятунком, в результаті психопат розстрілює всю сім'ю, а потім здійснює самогубство. Джефф виявляється винним у смерті трьох людей, на роботі всі його засуджують, а він сам занурюється в глибоку депресію. Щоб трохи прийти в себе, герой переїжджає в тихе провінційне містечко, залишаючи свою дружину і дочку одних. Він бачиться з сім'єю на вихідних, але їх стосунки стали занадто прохолодними, і шлюб Джеффа знаходиться під загрозою розпаду. Через рік після трагічного випадку чоловік знову влаштувався працювати поліцейським, він все також проживає в тихому невеликому містечку. В один з робочих днів герою повідомляють, що скоєно зухвале пограбування, і злочинці взяли в заручники кілька людей. Однак самі грабіжники ще не знають, що взяли в полон людину, яка приховує те, що не можна розголошувати. Джефф повинен зробити все, щоб врятувати невинних людей і відновити свою репутацію кращого парламентера. ©Kino4ua Заручник 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?