Kino4ua.com
R

Манк

Рік:
Ор. назва:
Mank
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:11:28
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Пифагор
Манк – біографічна драма, події якої розгортаються у 1940-му році. У центрі сюжету знаходиться 25-річний Орсон Уеллс, у якого з’являється можливість зняти свій перший фільм. Оскільки йому хочеться зробити все правильно, не осоромитись перед глядачами, продемонструвати свої здібності у кращому світлі, герой вирішує звернутись по допомогу до Германа Джекоба Манкевича. Кілька років тому цей чоловік був дуже популярною особистістю і стиг попрацювати у багатьох кінокартинах. Він безсумнівно талановита людина і зможе дати слушну пораду початківцю. Зараз він прикутий до ліжка через перелом ноги, але це не заважає йому жити весело. Підняти настрій допомагає алкоголь, який він вживає у занадто великих кількостях. З запою він би і не захотів виходити, якби не поява Орсона, який надихає його на створення нового сценарію… ©Kino4ua Манк 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?