Kino4ua.com
R

Заплати привиду

Рік:
Ор. назва:
Pay the Ghost
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Улі Едел
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Заплати привиду – жахастик з Ніколасом Кейджем у головній ролі, який розповідає про професора Майка Кола і його спроби відшукати сина у світі мертвих. Існує така легенда, що на свято Гелловіна відкривається портал між світами мертвих і живих, а сили зла отримують неймовірну силу, тому статись може будь-що. Головний герой навряд вірив у цю історію, але життя змусило його це зробити, коли під час святкового параду, який проходив у Нью-Йорку, зник його маленький син. Чоловік узяв дитину на свято, не підозрюючи, що може статись таке лихо. Він звертається у поліцію, але правоохоронці безсилі – вони не можуть знайти хлопчика. Доводиться батькові проводити власне розслідування, і в результаті він дізнається про прокляття, яке щороку забирає дітей. Єдина його можливість повернути сина – у ніч Гелловіну пройти крізь портал у світ мертвих… ©Kino4ua Заплати привиду 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?