Kino4ua.com
PG-13

Не всі вдома

Рік:
Ор. назва:
10 jours sans maman
Країна:
Франція
Режисер:
Людовік Бернард
Тривалість:
01:44:30
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Не всі вдома – французька комедія, яка розповість про кілька днів з життя Антуана, який чомусь вирішив, що сидіти вдома з чотирма дітьми значно легше, аніж працювати на роботі. Саме про це він одного разу заявив своїй дружині Ізабель, яка займалась вихованням їхніх дітей, поки він ходив на роботу і важко там працював. Нещодавно його ще й підвищили, тому відповідальності додалось. Декретна відпустка дружини стала здаватись йому ще більшим раєм. От і вирішила Ізабель дати йому можливість у повній мірі насолодитись цим «відпочинком», залишивши дітей на нього на час 10-денної її відсутності. Жінка нарешті наважилась поїхати кудись на відпочинок без дітей і чоловіка, а лише у компанії сестри. Тепер Антуану доведеться виконувати не тільки свою роботу, а ще й роботу, якою вдома займалась Ізабель. Сумувати йому точно не буде коли, особливо, якщо четверо дітей почнуть одночасно від нього щось вимагати... ©Kino4ua Не всі вдома 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?